Wat doen wij op uw dak?

Onze dakwerken

Het aanbrengen van nieuwe zinken dakgoten, zinken daken waaronder felswerk, zinken hemelwaterafvoeren en divers loodwerk. Indien er houtrot wordt aangetroffen wordt dit in veel gevallen door ons zelf herstelt, u hoeft dus geen extra aannemer te bellen!

Ons werk gebied is landelijk en we werken met de volgende materialen:

EPDM

  • EPDM is een synthetisch rubber bestaande uit 1 stuk (membraam) leverancier Hertalan. Dit systeem kan worden gelijmd en geballast dus zonder open vuur aangebracht, lange levensduur circa 40 jaar!

ECB

  • ECB (Ethyleen Copolymerisaat Bitumen) vervaardigt van lucobit dit is een mix van bitumen en kunststof in de kleur zwart. Dit systeem kan worden verlijmd, geschroefd, geballast, of onder dak beplanting toegepast. De naden worden homogeen verbonden door middel van hete lucht lasapparatuur. Hier dus ook geen open vuur op het dak en met referenties van meer dan 35 jaar een betaalbaar topproduct, leverancier Koster afdichtingssystemen.

TPO

  • TPO (flexibele polyolefine kunststof) dakbaan verkrijgbaar in diverse kleuren wit en grijs leverancier Koster te Harderwijk. Met name de witte TPO heeft een verkoelend effect op het binnenklimaat.

PVC

  • PVC (thermoplastische kunststof) dakbaan leverbaar in diverse kleuren wordt ook gelast met hete lucht. PVC is echter niet olie en bitumen bestendig zodat er met een beschermvlies moet worden gewerkt, daar onze werkzaamheden voor een groot deel uit renovatiewerk bestaan gaat hier onze voorkeur niet naar uit, dikte is 1,2mm aanzienlijk dunner dan de ECB .

Bitumineuze bedekkingen

  • Bitumineuze dakbedekking de meest bekende onder de bedekkingen en nog steeds het meest toegepast wordt aangebracht met open vuur en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Het aanbrengen met open vuur heeft als nadeel dat dit niet meer mag langs topgevels en of onder pannen ed.

De kunststoffen ECB en TPO hebben een standaard dikte van 2mm en zijn hierdoor hagelbestendig!

Isolatie, er zijn tal van soorten en dikten isolatie voor op het dak, isoleren in combinatie met een wittedakbedekking kan aanzienlijk schelen op uw energie nota, vraag naar de mogelijkheden. Onderhoud, een goed dak gaat langer mee als het 1 maal per jaar wordt schoongemaakt en gecontroleerd, wij kunnen u hiervoor een passende aanbieding maken.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.